GOLDEN SIDE

GOLDEN SIDE Golden Side

order food online

Recentreview


4 stars out of 28 reviews
31 Dec 2021 at 22:05 Ruim op tijd bezorgd. Goed verpakt.
29 Dec 2021 at 22:22 Verwachte leveringstermijn was niet correct. Na bestelling veranderde leveringstermijn met ineens extra minuten. Te lange leveringstermijn wat bevestigd werd door koerier. Eten was wel heel lekker!
24 Dec 2021 at 3:51 Lekker eten, menu voor 2 was teveel voor 3. Top!
22 Nov 2021 at 9:14 Ik las wat minder goede reviews, maar wij vonden het eten heerlijk, en meer dan genoeg, niets op aan te merken.
9 Nov 2021 at 20:47 Heel duur en het eten slecht. BETER HIER NIET BESTELLEN ! DO NOT ORDER HERE ! Rundvlees met groenten was alleen heel veel taugé met 3 stukjes vlees. gebakken rijst moet je extra betalen, maar hele kleine bakjes. Alles was heel weinig . Schandalig !!
7 Nov 2021 at 2:36 Eten weinig gekruid en smaak . Nasi is eenvoudig zonder vb garnaaltjes voldoende ei …
2 Jul 2021 at 20:23 Papieren zak scheurde toen ik de trap opging en de soep en saus potjes waren helemaal uitgelopen en niet meer voor consumptie
1 May 2021 at 21:16 Ik bestelde voor 19 uur en kreeg het plots al om 13.30 uur!!! Onbegrijpelijk. Ik verwacht compensatie!
25 Apr 2021 at 19:09 Lekker gegeten! Grote porties saus! Vind ik belangrijk!
12 Apr 2021 at 8:39 Te weinig eten in vergelijking met andere restaurants
24 Mar 2021 at 14:13 service en ten heel lekker
23 Mar 2021 at 21:50 Eten was echt niet eetbaar. Smaakloos en super pikant. Levering verliep vlot en vriendelijk.